Bemutatkozó

Bemutatkozó

A Flying and Coaching team két, szakmájában nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberből áll,  egy coach és egy pilóta kettőséből.

Bodó Andi

tudat-tréner, coach

Üveges András

oktató pilóta

Szakmai életem egyik legszebb kihívása a

Flying and Coaching.

Több mint két évtizede foglalkozok emberek motiválásával, elakadásaikon való átsegítésükkel, akár a magán, akár az üzleti életükben.

Ez a projektünk tapasztalatból született: a saját tapasztalatoméból. Mindig féltem a repüléstől és soha nem akartam felülni rá. Pláne nem vezetni. Aztán Andrásnak nem tudtam nemet mondani és felültem vele egy kis motoros movitra. Sőt, nem csak felültem, de a 

botkormányt is megfoghattam és megélhettem, hogy milyen érzékeny és finom műszer is ez. Megélhettem azt is, hogy valóban a szelek szárnyán repülünk.

Ezt követte a vitorlázó repülés, ami már csőrlőzős, motor nélküli technika és nincs más fent, mint a levegő és én. No meg a pilóta.

Nekem a pilóta személye adta meg a biztonságot, mert tudtam, hogy képessége és tudása szerint, mindig “jelen” van a pillanatnak, vele biztonsággal le is fogunk szállni.

Vagyis én kiléptem a komfort zónámból és a levegős élményeim az életemben is szárnyakat adott. Inspiráltabb, tevékenyebb, kreatívabb lettem, nem beszélve a bátorságról.

Aztán sokat láttam, hogy András tanulói (komoly, felelősségteljes pozíciójú, korú, gondolkodású emberek) mennyire feltöltődnek, kikapcsolnak, vagy éppen milyen nevetgélve mesélik el, hogy mit hol rontottak el, hogy a felkészülés mennyire megmutatta, hogy van még mit gyakorolni – de ezzel együtt alig várta, hogy mikor mennek újra útvonalra.

Nem lennék vállalkozó szellemű és fejlesztő vénájú ember, ha nem láttam volna meg a kapcsolatot a repülőgép vezetésben rejlő kompetencia fejlesztésben, de megláttam és a víziómnak András sem tudott nemet mondani…

És most elindul, szárnyra kel a

Flying and Coaching

Én pedig lelkesen, inspiratívan és büszkén engedem útjára, hogy minél több vezető élhesse meg képességeinek, készségeinek, komfort zónájának minél szélesebb sprektumu kitágulását.

 András bemutatkozóját nem sokára olvashatjátok